Scroll Top

Restaurant Nishiki

Fa un any que no feia cap entrada al blog comentant restaurants. No és que en aquest temps no hagi anat a cap restaurant que m’hagi emocionat i sigui digne de ser comentat, sinó que donada la meva forta vinculació al restaurant El Tastet de Vilarnau no trobava ètic fer comentaris d’altres restaurants.

Ara, alliberat d’aquesta restricció, torno a la càrrega. Vull començar la nova tongada de comentaris de restaurants amb una perla.

El Nishiki, restaurant japonès ubicat a Mataró és un d’aquells restaurants que, un cop el coneixes, si ets fan d’aquest tipus de cuina, te’n fas addicte. De ben segur que no m’equivoco gaire si dic que el Nishiki està entre els millors restaurants japonesos que hi ha en aquests moments al nostre país, i ja us ben asseguro que en conec uns quants.

El Nishiki és un restaurant petit (només té 8 taules), íntim i acollidor amb un interiorisme exquisit que respira un aire oriental i que, amb elegància, crea un ambient relaxat ideal per gaudir d’un bon àpat.

A l’entrada, a l’esquerra, trobem la barra on des de darrera el Salva, el seu xef/propietari gestiona el restaurant i elabora el sushi. Efectivament, es tracta d’un restaurant japonès on el xef/propietari no és japonès. El fet sorprèn d’entrada, però en aquest restaurant us sorprendran tantes coses!

El menjar és exquisit. La carta es basa en la més autèntica i tradicional cuina japonesa elaborada amb matèries primes de primera qualitat i una execució impecable.

La carta de vins, tot i ser correcte, crec que és massa curta i la tria de referències millorable. Per mi, constitueix l’únic punt dèbil del restaurant.

Si us agrada la cuina japonesa us el recomano fervorosament.

Qualificació: 4/5

Restaurant NISHIKI
Joan Fuster, 2-8
08304 – Mataró
Tel.: 93 758 68 37

Related Posts

Comments (5)

M'agraden molt els japonesos i tot i que els darrers mesos els tinc una mica oblidats, he de recuperar el tornar-hi.

Aqiest pel que dius és molt interessant… Llàstima que no estigui a BCN, doncs en el meu cas acabo sempre sopant allà tot i que no hi visc.

Aquest és el gran "mal" que fa BCN a les rodalies.. Jo mateix visc a Sabadell i al meu bloc, de quasi 70 llocs publicats, només en tinc publicat un de Sabadell. Però les coses són com són i BCN té una màgia qué es menja les rodalies…

Ricard, realment és un japonès que es mereix una visita, sota al meu parer es pot comparar amb els grans japos de BCN, com el Koy Shunka o el Yasmina pel que fa a l'oferta gastronòmica. Això si, molt mes petit i íntim.

Estic d'acord amb que BCN té magia i sobretot sempre és senzill trobar l'oferta gastronòmica que a un li ve degust… però a vegades això ens impedeix gaudir d'autèntiques perles que hi ha a les rodalies.

Ja ho havia deduit….:). Gràcies…

Mi experiencia en el restaurante es más que nefasta.
Acudí el día 30 de enero de 2016 a las 14:50 horas con mi hijo de 5 años, íbamos los dos solos.
La entrada en el local fue con una buena recepción por parte del camarero que me preguntó si acudía con reserva, indicando que no, por lo que me dijo que no había problema en ocupar la mesa pero que tuviera en cuenta que los platos se cocinaban desde el momento en que se pedían.
Nos acomodaron en una mesa. A las 15 horas sentaron a una pareja en la mesa de al lado; no nos tomaron nota hasta las 15.15 después de la pareja que sentaron al lado.
Pedimos dos platos, primero y segundo. De primero una tempura y de segundo un combinado de nagiris.
El primer plato nos lo sirvieron a las 16.15 y cuando lo hicieron nos informaron que el plato de nagiris tardaría mucho en ser servido y que se nos ofrecía una combinación de makis.
Hay que reconocer que la tempura estaba buena pero el plato era de un tamaño irrisorio.
Acabado el plato nos lo recogen y no es hasta las 17 horas que observo que van sirviendo nagiris a las mesas de al lado.
Le pregunto al camarero si tardaran mucho en servir el segundo plato y me dice que aún no han empezado a cocinarlo.
Pido la cuenta y por una botella de agua y un plato de tempura me clavan 20€.
No recomiendo el local porque la relación calidad, cantidad y precio no está acorde. Tampoco lo recomiendo porque te toman el pelo y si vas con niños no puedes estar 2 horas esperando a que te sirvan un simple plato y luego te digan que lo que pides no te lo pueden servir pero lo estén sirviendo a las mesas de al lado. Tampoco lo recomiendo por la falta de respeto que mostraron ante su falta de atención por una reclamación legítima por su falta de atención.

Leave a comment