Scroll Top

TAST DE FORMATGES

En els nostres tastos de formatges  fem un viatge a través del meravellós univers formatger. Tan si us interessen els formatges de Catalunya, com d’Espanya, com de la resta del món, només cal que ens manifesteu quines són les vostres preferències i us farem una selecció de formatges a mida. Això sí, sempre formatges de pastura, artesans i de la màxima qualitat.

Us explicarem les històries i anècdotes que hi ha al darrera de cada formatge i aprendreu d’una manera didàctica i divertida a identificar cada tipus de formatge, a conèixer les diferencies entre les principals famílies, a apreciar-ne les seves característiques organolèptiques i a assaborir-los en un joc de sensacions i emocions que de ben segur que no us deixarà indiferents.

També us explicarem on i com comprar els formatges, com tallar-los, com servir-los i com conservar-los.

El tast s’ acompanya d’una selecció de pans artesans d’autor dels millors obradors i d’una selecció de vins, escumosos i/o cerveses artesanes triats expressament d’acord amb la selecció de formatges del tast.

I, si us ve de gust, de manera opcional també podem portar altres complements gastronòmics com olis extra verge d’oliva, diversos tipus de sals, salses dolces, confitures artesanes,…

Ens podem adaptar a qualsevol petició que tingueu, tan en formatges, com en vins, com en complements.

Nosaltres ens ocupem de tot, portem els formatges, els pans, els complements, els vins, les copes, i tota la resta d’accessoris que calguin per fer el millor tast.

Una activitat per gaudir-la en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics. Un regal original que omplirà de joia qui el rebi i que en podrà gaudir tota la colla. Per les empreses, una activitat lúdica que us pot ajudar a amenitzar les vostres reunions de treball, convencions de vendes o compartir uns bons moments amb els vostres clients.

Darrers tastos de formatges