Scroll Top

TAST DE VINS

Endinseu-vos en l’apassionant món del tast de vins de la mà d’un equip de professionals que us descobriran els vins fent un viatge al seu interior per interpretar, amb un llenguatge didàctic i planer, les seves característiques organolèptiques i sensorials.

En la comoditat de la vostra llar o de les vostres instal·lacions i sense que us hagueu de preocupar de res, tastarem els vins utilitzant les copes professionals més adients per cadascun d’ells, sempre de les millors marques: Riedel, Stölzle, Spigelau o Schott Zwiesel.

Nosaltres ens ocupem de tot, portem els vins, les copes, els decantadors i tota la resta d’accessoris que calguin per fer el millor tast.

Només cal que ens indiqueu els vostres interessos. Podem fer tastos d’iniciació, de perfeccionament, d’aprofundiment en una determinada varietat de raïm (garnatxes, carinyenes, macabeus, xarel·los,…) o d’una determinada zona (Priorat, Montsant, Empordà, Penedès,…). Comparar els vins de dues denominacions (cava vs champagne), etc.

Una activitat per gaudir-la en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics. Un regal original que omplirà de joia qui el rebi i que en podrà gaudir tota la colla. Per les empreses, una activitat lúdica que us pot ajudar a amenitzar les vostres reunions de treball, convencions de vendes o compartir uns bons moments amb els vostres clients.

ELS NOSTRES TASTOS

TAST D’INTRODUCCIÓ ALS VINS CATALANS

Tast bàsic per descubrir la varietat, qualitat i potencial dels vins catalans. Tastarem un blanc jove, un blanc amb criança, un rosat, un negre jove, un negre criança i un escumós elaborats en diferents denominacions d’origen catalanes.

TAST DE VINS MONOVARIETALS

Tast per conèixer a fons una determinada varietat de raïm: garnatxes, carinyenes, sumoll, macabeu, xarel.lo, parellada, picapoll.. Tastarem sis vins monovarietals representatius de la varietat que hagueu triat.

TAST DE DESCOBERTA D’UNA ZONA

Tast per aprofundir en el coneixement dels vins d’una determinada zona: Priorat, Montsant, Empordà, Rioja, Ribeira Sacra, Bordeaux, Bourgogne,…

TAST COMPARATIU DE REGIONS

Tast comparatiu entre vins de dues zones per poder-ne apreciar les similituds i les diferències. Cava vs Champagne, Carinyenes del Priorat vs Carinyenes de l’Empordà, Rioja vs Ribera del Duero,…

TAST D’ESCUMOSOS DE LLARGA CRIANÇA

Tast per poder experimentar els efectes de les llargues criances en els vins escumosos. Tastarem sis vins escumosos de més de 60 mesos de criança i en desgranarem tots els seus secrets.

TAST DE VINS SENSE SULFITS

L’elaboració de vins sense sulfits afegits (també anomenats vins naturals) és una pràctica que segueixen cada vegada més cellers. Analitzarem els motius que hi ha al darrera d’aquesta pràctica i tastarem sis vins elaborats seguint aquesta tendencia.

TAST VERTICAL D’UN VI

Tast per conèixer l’evolució d’un vi al llarg del temps. Tastarem sis anyades consecutives del vi triat.

TAST DE VINS DOLÇOS I RANCIS

Tast comparatiu entre vins de dues zones per poder-ne apreciar les similituds i les diferències. Cava vs Champagne, Carinyenes del Priorat vs Carinyenes de l’Empordà, Rioja vs Ribera del Duero,…