Scroll Top

TEAM BUILDING: ENÒLEGS PER UN DIA

Aquesta activitat consisteix en crear un nou vi a partir de fer un cupatge (barreja) amb diferents vins monovarietals (elaborats amb un sol tipus de raïm).

En primer lloc, al grup se li fa una sessió de tast guiada dels vins monovarietals per tal de que en coneguin les seves principals característiques organolèptiques i se li dona unes nocions bàsiques sobre cupatges.

Després, es divideix el grup en diferents equips. Es crea un entorn suggerent i propici per l’activitat i es proporciona als diferents equips tot el material necessari per a que puguin fer d’enòlegs per un dia i crear un nou vi, el seu vi.

A partir d’aquest moment els equips es posen a treballar fent diferents cupatges amb els vins monovarietals proporcionats, fins a trobar el cupatge que més els satisfà, que serà el vi que presentaran a concurs.

En finalitzar el temps assenyalat, es recullen els vins dels diferents equips i s’organitza un tast a cegues dels mateixos on tots els participants tasten tots els vins i en fan una valoració.

Finalment es fa l’escrutini dels resultat, es proclama el vi guanyador i es premia a l’equip elaborador d’aquest vi.

Una activitat molt atractiva pels professionals que ajuda a potenciar el treball en equip, la comunicació i el lideratge.