Scroll Top

TAST DE PERNILS DE GLÀ 100% RAÇA IBÈRICA

En aquesta activitat tindreu l’ocasió de descobrir tots els secrets del pernil de gla 100% raça ibèrica. Coneixerem el procés d’elaboració dels pernils, la classificació d’acord amb la raça i la alimentació dels porcs i farem un recorregut per les diferents zones de producció amb denominació d’origen espanyoles per veure les principals diferències entre elles.

Tastarem i compararem entre ells els grans pernils de gla 100% de raça ibèrica que s’elaboren a les quatre denominacions d’origen del pernil ibèric de gla: Guijuelo, Dehesa de Extremadura, Jamón de Huelva i Valle de los Pedroches .

Aprendrem a tastar i assaborir el pernil per apreciar-ne totes les seves característiques organolèptiques i farem un joc d’harmonies per descobrir el vi més adient per cada pernil on cada participant podrà treure les seves pròpies conclusions.

Nosaltres ens ocupem de tot, portem els pernils tallats a mà una estona abans del tast, els vins, els complements, el parament de taula i tot el que cal per tal que vosaltres només hagueu de gaudir del tast.

Una activitat per gaudir-la en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics. Un regal original que omplirà de joia qui el rebi i que en podrà gaudir tota la colla. Per les empreses, una activitat lúdica que us pot ajudar a amenitzar les vostres reunions de treball, convencions de vendes o compartir uns bons moments amb els vostres clients.

Darrers tastos de pernils ibèrics de gla