Scroll Top

Tast de pernils de glà 100% raça ibèrica per l’Oriol i la seva familia

Oriol_Pique copia

L’Oriol ja és tot un veterà dels nostres tastos i no ha volgut deixar passar l’ocasió, una vegada que la situació sanitària ho ha permès, per organitzar un nou tast amb motiu d’una reunió familiar.

La tria ha estat el nostre tast de pernils de gla 100% raça ibèrica maridats amb vins, un dels tastos de luxe de la nostra oferta. L’Oriol i la seva família han pogut gaudir de l’experiència de poder comparar els quatre millors pernils que existeixen, cadascun d’ells representant d’una de les quatre denominacions d’origen d’aquesta joia gastronòmica, DOP Guijuelo, DOP Dehesa de Extremadura, DOP Huelva i DOP Valle de los Pedroches. Pernils tots ells tallats a ma poques hores abans del tast.

També han tingut l’oportunitat de tastar cadascun dels pernils amb quatre opcions de vins diferents que recreaven les opcions més clàssiques de maridatge dels pernils, un fino, un escumós català brut reserva, un champagne i un vi negre de criança, per poder arribar per pròpia experiència a decidir quin és el millor maridatge per cada pernil.

Com acompanyament dels pernils només unes canyes de pan feo de la Panaderia Jesús d’Albacete, que no és poca cosa!

S’ho han passat d’allò més bé tot podent comprovar com poder arribar a ser de diferents els pernils de cadascuna de les denominacions d’origen i com les diferents de maridatge els encaixaven millor o pitjor d’acord amb els gustos de cadascú.

El productes utilitzats en el tast han estat els següents:

Pernils:Vins:
JoselitoLustau Puerto Fino (DO Jérez)
5JCava Agustí Torelló Mata Brut Reserva (DO CAVA)
MaldonadoChampagne Charles de Courance Cuvée Speciale (AOC Champagne)
COVAPMarqués de Cáceres 2016 Magnum (DOCa Rioja)

 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a comment