Scroll Top

TAST DE XOCOLATES

En aquest tast descobrirem els secrets de la degustació de la xocolata i la seva particular harmonia amb els vins. Tota una experiència sensorial on jugarem amb les aromes, sabors i textures d’aquesta meravella. Farem un recorregut per les diferents varietats (blanca, amb llet i negre), per diversos orígens (Ghana, Equador,…), amb diferents percentatges de cacau i combinada amb ingredients que en potencien les seves característiques organolèptiques. I acompanyarem cadascuna de les xocolates amb el seu vi més adient en unes harmonies que no deixaran indiferent a ningú.

Des de temps molt remots, la xocolata és un producte màgic que aixeca passions. A l’antiga civilització asteca la consideraven un menjar de deus i a la civilització maia estava reservada a les classes més altes en les seves cerimònies. Actualment és considerada no tan sols un producte beneficiós per la salut gràcies als antioxidants que conté i que ajuden a prevenir la hipertensió sinó també una font de plaer gràcies al seu punt de fusió, lleugerament inferior a la temperatura del cos, i al seu contingut d’endorfines, unes substàncies que estimulen el cervell produint sensació de plaer.

Nosaltres ens ocupem de tot, portem les xocolates, els vins, els complements, el parament de taula i tot el que cal per tal que vosaltres només hagueu de gaudir del tast.

Una activitat per gaudir-la en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics. Un regal original que omplirà de joia qui el rebi i que en podrà gaudir tota la colla. Per les empreses, una activitat lúdica que us pot ajudar a amenitzar les vostres reunions de treball, convencions de vendes o compartir uns bons moments amb els vostres clients.

Darrers tastos de xocolates