Scroll Top

Tast de xocolates eco Bean to Bar i vins dolços a Arqueonet

arqueonetxoco

Al mes de febrer, durant el tast de vins i formatges que vàrem fer a Arqueonet, els assistents van mostrar el seu entusiasme per gaudir d0un tast de xocolates. Van posar fil a l’agulla i un parell de mesos més tard, ens van convocar per fer el tast. El tast es va plantejar amb xocolates artesanes, ecològiques, de comerç just i Bean to Bar, que significa que el productor controla tots els processos de la fabricació de la xocolata, des de la selecció del cacau en origen fins que la xocolata arriba al consumidor.

Les xocolates, totes elles grad cru de diferents origens i percentatges de cacau,  van anar acompayades d’una selecció de vins dolços, soleres i escumosos de postres.

 

 

Related Posts

Leave a comment