Scroll Top

Tast de formatges i vins per la Sumpta i els seus amics

4_Tastaemocions_Sumpta

La Sumpta juntament amb el seu marit i tres parelles més van decidir passar els dies festius de Pasqua en un allotjament rural a Falgars d’en Bas, un poble al municipi de la Vall d’en Bas, a la comarca de la Garrotxa. Entre les activitats que van preparar per gaudir al màxim d’aquests dies va ser un maridatge de formatges i vins, que ens van confiar a Tastaemocions.

Com és ben sabut, a Tastaemocions ens desplacem a qualsevol indret del món per oferir les nostres activitats. Així que vàrem carregar el cotxe de formatges, pans i vins i ens vàrem adreçar a La Coromina, una finca de muntanya, en plena natura de la Garrotxa i vàrem guiar a la Sumpta i el seu grups d’amics en un tast de formatges i vins que els va entusiasmar.

Related Posts

Leave a comment