Scroll Top

Tast-maridatge dels vins del celler Bell Cros amb formatges artesans catalans

4a_Muxinach_bellcros

El celler Bell Cros de Falset (DO Montsant) ens va contactar per fer-no l’encàrrec de maridar els seus vins amb  formatges catalans per oferir un tast guiat a l’equip del seu distribuidor Muxinach. No cal dir que aquesta mena d’encàrrecs en omplen de joia, però també suposen un gran repte. Estudiats els seus vins, varem fer una tria dels formatges artesans catalans que, al nostre criteri, millor podien combinar amb cadascún d’ells.

El tast es va produir a la “cabana de la figuera”, una construcció siutada enmig de les vinyes propietat del celler. Va ser un èxit total, tan els convidats, com l’equip del celler Bell Cros van gaudir d’allò més amb les diferents combinacions que els vàrem anar oferint, on cada formatge havia estat especialment afinat per cadascun del vins.

Related Posts

Leave a comment