Scroll Top

Tastaemocions regal sorpresa per l’aniversari de la Rosa

Tastaemocions_JoanVendrell

En Joan va voler sorprendre a la Rosa, la seva parella, amb motiu del seu aniversari. Amb tota la cura del món va anar organitzant l’esdeveniment sense que ella en pogués sospitar res.

Bon amic de Tastaemocions, en Joan, propietari de les caves Mas Gomà 1724 elaboradors del cava Vendrell Olivella, que tantes vegades hem fet servir en els nostres tastos, va voler que l’activitat principal de la festa fos un tast de formatges artesans que sorprengués a la Rosa, gran amant dels formatges.

Partint d’una selecció molt especial dels vins i caves que elabora en Joan, vàrem triar tot un seguit de formatges, tots ells artesans i de casa nostra, que vàrem afinar per tal que arribessin a la festa en el seu punt òptim de maduració i consum.

 

Related Posts

Leave a comment