Scroll Top

Tastaemocions per celebrar l’aniversari d’en Genís

Tastaemocions_Genis

Una amiga d’en Genís havia participat a un dels nostres tastos amb motiu del comiat de soltera d’una amiga seva i va pensar que seria una bona manera de celebrar amb la seva colla l’aniversari d’en Genís, un dels seus amics.

Estant tota la colla d’en Genís de relax en una masia rural, un capvespre de dijous el van enviar a fer encàrrecs, mentre nosaltres arribàvem a la masia i preparàvem tot el tast, mesures anti COVID-19 incloses. Així en un entorn meravellós, en Genís va rebre el regal sorpresa dels seus amics, un tast guiat i maridat de formatges artesans i vins, tots ells catalans.

Tots s’ho van passar d’allò més bé, gaudint dels jocs sensorials i aprenent noves coses sobre formatges i vins.

Related Posts

Leave a comment