Scroll Top

La Laura va escollir Tastaemocions per sorprendre a la seva parella

f1

Poc s’imaginava la parella de la Laura, quan vaig arribar a casa seva, el que li esperava. Ella li havia dit que farien un tast de formatges i vins en parella, i no entenia res quan estàvem preparant la taula per vuit persones.

Enmig d’aquesta situació van anar arribant els amics que la Laura havia convidat per celebrar l’aniversari de la seva parella. Aleshores és quan va lligar caps i va entendre la situació.
Grans afeccionats als formatges, tots ells s’ho van passar d’allò més bé gaudint de la màgia d’un dels nostres tastos, aquesta vegada però de formatges elaborats amb llets pasteuritzades degut a que una de les convidades estava embarassada.

Així van desfilar per la taula, el Formatge de Drap de la Formatgeria Herbacol de Queralbs (Ripollès) acompanyat d’una salsa dolça de raïm negre i ametlles laminades de la sèrie Just for Cheese de Can Bech,  el Madurat de Les Lloses de Formatges del Pujol-Orra de Les Lloses (Ripollès), ambdós elaborats amb llet de vaca. Després va ser el torn dels formatges de cabra, que en aquesta ocasió van ser tres, el Moreu de Formatges de Ciuret de Vidrà (Girona), L’Hereu de Formatgeria Murgó de Sant Iscle de Vallalta (Maresme) i el Carrat de Formatgeria Bauma de Borredà (Berguedà). Vàrem acabar el tast amb l’Odre de la Formatgeria Can Pujol de Vilassar de Dalt (Maresme).

Els vins triats per acompanyar aquests formatges van ser el Guillamina Blanc 2014 del Celler Cercavins (DO Costers del Segre), el Babalà Blanc 2014 del Celler Coop. d’Espolla (Empordà), el Sepo Blanc 2014 del celler Raventós d’Alella (DO Alella), el Duc de Foix Xarel·lo 2014 del celler Covides (DO Penedès), el Gran Copos Blanc 2014 del celler Unió (DO Terra Alta) i el Capítol Blanc 2014de Vins Padró (DO Tarragona).

Una vegada més orgullosos de poder ser testimonis dels moments de felicitat dels nostres clients.

Related Posts

Leave a comment