Scroll Top

Tastaemocions al Ganxo de Sant Hipòlit de Voltregà

IMG_1569.JPG

El Ganxo és un espai municipal de Sant Hipòlit de Voltregà on es desenvolupen tota mena d’activitats culturals: reunions, cursos, música, assajos, etc. Fa unes setmanes també van voler organitzar una activitat gastronòmica, en aquest cas un tast guiat de formatges i vins i van confiar en Tastaemocions per dur-la a terme.

Els assistents al tast van poder gaudir d’una vetllada on vàrem fer un recorregut per alguns dels millors formatges que s’elaboren actualment a casa nostra. Formatges tan emblemàtics com el Fermió de Formatgeria La Balda de la Vall de la Llémena, el Botàs del Molí de Ger (Cerdanya), el Cuirol Rodó de la Formatgeria Cuirols de La Nou del Berguedà, el Carrat de la Formatgeria Bauma de Borredà (Berguedà), el Tou de Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà) i el Puit Rústic de Formatgeria Valette de Sant Llorenç de Morunys (Solsonès).

Els vins escollits per acompanyar-los varen ser el Boscana Blanc 2014 del celler Costers del Sió (DO Costers del Segre), el Babalà 2014, el vi simpàtic de l’Empordà del celler Cooperatiu d’Espolla, el Sepo 2014 del celler Raventós d’Alella (DO Alella), el Brisat pels Formatges del Ramon 2014 del celler Arché Pagès, el Gran Copos Blanc 2014 del Cellers Unió (DO Terra Alta) i el cava OH! Brut de les caves Freixa Rigau (DO CAVA).

Leave a comment