Scroll Top

Tastaemocions i el celler Arché Pagès tornen a triomfar al VIVID 2023

vivid2023

Ja és un clàssic del festival VIVID, el tast que fem conjuntament amb el celler Arché Pagès de Capmany (Alt Empordà). I una vegada més les places disponible es van esgotar en pocs minuts, convertint-se en la primera activitat que fa sold out del festival. Estem molt contents de l’estima que ens tenen els seguidors d’aquest magnífic festival. El VIVID ofereix durant el mes d’abril, una selecció de propostes enoturístiques singulars que es poden viure a la Costa Brava,

Un any més, amb en Bonfill Arché vàrem fer una tria de formatges artesans catalans per maridar-los amb els seus vins més secrets, alguns d’ells impossibles de tastar fora d’aquesta activitat.  Les cares de satisfacció dels assistents en sortir de l’activitat i les mostres d’afecte que varem rebre ens fan pensar que s’ho van passar d’allò més bé!

Related Posts

Leave a comment