Scroll Top

GRAN ÈXIT DEL TAST “CUPATGES I FORMATGES” AL CAVATAST 2015

cavatast15_1
La sala de tast del CIC La Fassina de Sant Sadurní d’Anoia es va emplenar de gom a gom, i fins i tot va quedar petita, per poder acollir a tots els visitants del Cavatast que van voler gaudir del tast “Cupatges i Formatges” que oferim conjuntament les Caves Mestres de Sant Sadurní d’Anoia i Tastaemocions.
 
El tast programat inicialment per a 30 persones es va haver d’ampliar fins a 40 places, l’aforament màxim disponible de la sala, davant la gran demanda de places que va haver-hi.
 
Aquest tast és una de les activitats que amb motiu del Cavatast, la Mostra de Caves i Gastronomia de Sant Sadurní d’Anoia, s’organitzen al Centre d’Interpretació del Cava La Fassina de Can Guineu.
 
 
Els caves que es varen tastar van ser el Mestres Cupatge Barcelona Brut Reserva, el Mestres Cupatge 50 anys Brut Reserva Especial i el Mestres Cupatge 80  Aniversari Brut Reserva Especial.
 
I els formatges, en aquesta ocasió, van ser el Cuirol Rodó de la Formatgeria Cuirols (La Nou, El Berguedà), una pasta tova de pell florida elaborada amb llet crua de cabra alpina, el Lligat d’Ovella de Formatges Camps (Palau d’Anglesola, Pla d’Urgell), una pasta semidura, escorreguda en drap i de pell rentada elaborada amb llet crua d’ovella,  i el Madurat d’Ovella Reserva de la Formatgeria Vall de Meranges (Girul, La Cerdanya), una pasta dura i pell natural de llarga maduració elaborada amb llet crua d’ovella.
 

 

Els assistents s’ho van passar d’allò més bé, tot jugant amb les diferents harmonies que els vàrem proposar entre uns caves tan singulars i gastronòmics com són els de la sèrie Cupatges de caves Mestres i uns formatges d’aromes i sabors intensos i molt representatius del panorama formatger de casa nostra.

Related Posts

Leave a comment