Scroll Top

Tastaemocions, regal d’aniversari del Carles

tast can lopes

Poc es podia imaginar en Carles que la seva família li regalaria un tast de formatges i vins pel seu aniversari. Tal i com es procedeix actualment, es va crear un grup de whatsapp amb tota la família menys ell, preparatius, nervis…. fins que va arribar el dia assenyalat.

 

El seu cunyat se l’emporta de casa, a donar una volta, mentre nosaltres arribem a casa seva i preparem tot el tast. A l’hora prevista, el cunyat el fa tornar cap a casa i en arribar es troba la sorpresa… certament desconcertat es troba amb tot l’enrenou i li fem cinc cèntims de l’experiència que en breus moments viurà.

 

En Carles i la família s’asseuen a taula i comença el tast de sis formatges artesans de Catalunya acompanyats de sis vins triats expressament per acompanyar-los. Anem servint els vins i els formatges, expliquem que cal fer i aventurem les sensacions que cada participant tindrà. Un cop acabat el primer maridatge, les cares de sorpresa es canvien per cares de plaer, la cosa va bé. Van desfilant la resta de formatges i vins i al temps que es van acumulant les sensacions, el plaer sensorial va creixent, l’eufòria també. Un brindis amb unes bombolles catalanes posa punt i final al tast. Comença la festa familiar….

Related Posts

Comments (1)

Una reunió organolèptica, que realment fa quedar bocabadats a tots els assistens amb ganes de repetir aviat. Sens dubte recomenable 200%. En Roset un gran professional que sap com engrescar als assistents per tal de disfrutar i meridar com mai els productes que proposa. Roset ens tornarem a veure aviat, no ho dubtis.

Leave a comment