Scroll Top

Presentació del llibre “Formatgeries Artesanes de Catalunya” a Barcelona

Presentacio Llibre formatgeries

La Casa del Llibre del Passeig de Gràcia de Barcelona va acollir el dia 28 de gener la presentació del llibre “Formatgeries Artesanes de Catalunya” escrit per Ramon Roset i editat per Cossetània.

En un acte conduit pel director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, els assistents que omplien de gom a gom la sala de presentacions de la llibreria, van poder conèixer els motius que van portar a l’autor a escriure el llibre, les impressions d’en Ramon sobre el sector del formatge artesà català i algunes anècdotes viscudes durant els prop de tres anys que ha trigat l’autor en escriure’l.

En finalitzar l’acte es va poder gaudir d’un tast de formatges artesans catalans oficiat per Caseus Afinadors amb formatges cedits per les formatgeries Molí de Ger, La Balda, Formatgeria d’Espinelves i Formatges Camps. Els formatges es van poder acompanyar amb l’escumós Gramona III Lustros Brut Nature Corpinnat 2012 cedit pel celler Gramona de Sant Sadurní d’Anoia.

Leave a comment