Scroll Top

Tast de pernils ibèrics de gla a Mas Romeu

Mas Romeu

La Rosa Maria i en Francesc, propietaris del complex d’agroturisme Mas Romeu d’Arbúcies, al bell mig del Montseny, van voler organitzar pels seus amics un tast de pernils ibèrics de gla 100% raça ibèrica.

Els van convocar en un dels tres allotjaments rurals que formen el complex i rodejats d’un paisatge impressionant de natura, van poder gaudir del nostre tast de pernils ibèrics de gla 100% raça ibèrica. Per la taula van anar passant pernils procedents de la DO Guijuelo, la DO Dehesa de Extremadura, la DO Huelva i la DO Valle de los Pedroches. Pernils que havien estat tallats en les hores prèvies del tast i que de seguida van emplenar amb les seves aromes tot l’ambient de la sala.

Per acompanyar-los vàrem triar un cava brut gran reserva, un champagne, un fino de Jérez de la Frontera i un vi negre criança. Com sol passar, després de tastar els quatre pernils (Joselito, Maldonado, 5J i COVAP) amb els quatre vins, van quedar sorpresos que les combinacions que més els van agradar no fossin les que havien definit a priori.

Una altre gran vetllada la que es va viure a Mas Romeu amb les experiències i els jocs organolèptics proposats per Tastaemocions.

Related Posts

Leave a comment