Scroll Top

Tastaemocions a una BdeGust Gironella diferent!

bdegust

La crisi del COVID19 ha trastocat molts dels esdeveniments previstos per aquest any, una bona part s’han anul·lat o traslladat a l’any vinent, però altres s’han pogut dur a terme encara que d’una manera diferent. Aquest és el cas de la BdeGust, la gran festa enogastronòmica del Berguedà.

L’organització de la BdeGust no va voler cancel·lar aquesta 13ena edició i per fer-la més segura per tothom va decidir que el tast de formatges i vins de proximitat, una de les activitats principals de la BdeGust,  es faria de manera virtual. Com en les dues darreres edicions aquest tast va ser guiat pels sommeliers berguedans Sílvia Culell i Ramon  Roset.

Els participants que es van inscriure al tast van rebre als seus domicilis els formatges i els vins triats per aquesta edició i van poder fer el tast seguint la retransmissió en directe des del canal de Youtube de la BdeGust.

Una experiència molt divertida que si bé no va comptar amb el caliu de l’assistència física, va possibilitar que es pogués dur a terme el tast.

Esperem que en l’edició 2021, la 14ena, puguem retrobar-nos a la carpa de la Font del Balç!!!

Formatges tastats:

Vins:

  • Abadal Picapoll 2019 del celler Abadal (DO Pla de Bages)
  • Atles Macabeu de Vinyes Velles 2015 del celler Santmartí (DO Pla de Bages)
  • Formiga de Seda 2019 del celler Clos Galena (DOQ Priorat)

Related Posts

Leave a comment