Scroll Top

Tastaemocions, regal sorpresa pels 65 anys del Josep Maria

Tastaemocions_Josep_Maria

Una bona clienta de Tastaemocions va recomanar a la Marisa, cunyada del Josep Maria, el nostre tast de formatges i vins com una excel·lent opció de celebració del 65 aniversari del Josep Maria. La Marisa li va traslladar a la Margarita, l’esposa del Josep Maria, a qui la va encantar l’idea, i entre totes dues van organitzar la festa familiar en el més absolut dels secrets per la resta de convidats.

Sempre és un gran honor per nosaltres que les famílies ens deixin entrar a casa seva i participar de les seves celebracions. Arribat el moment del tast, amb tota la família del Josep Maria asseguda a taula i sense saber que estava passant, vàrem aparèixer per sorpresa i vàrem anunciar l’experiència que estaven a punt de gaudir.

Tots els assistents s’ho van passar d’allò més bé amb els formatges artesans catalans que vàrem triar i amb el maridatge amb els diversos vins, també catalans. Les cares de satisfacció de les persones mentre juguen amb els seus sentits a través dels jocs que els proposem és la millor de les recompenses que podem rebre.

 

Formatges:

Fermió

Llet crua de vaca. Pasta tova. Pell florida

Formatgeria La Balda

 

El Botàs

Llet crua de vaca. Pasta semi. Pell rentada

Formatgeria Molí de Ger

 

Formatge de cabra amb fines herbes

Llet de cabra. Pasta premsada. Pell amb fines herbes

Formatgeria Mas el Garet

 

Llossassa

Llet crua de cabra. Pasta premsada. Pell natural

Formatgeria Cuirols

 

El Tou

Llet crua d’ovella. Pasta tova. Pell florida.

Formatgeria Casa Mateu

 

Vins:

Vinya Sota El Bosc 2019

Gewürztraminer, muscat.

Celler Bolet (DO Penedès)

 

Oriol Blanc dels Aspres 2019

Lledoner blanc, lledoner roig.

Celler Vinyes dels Aspres (DO Empordà)

 

La Maca 2018

Macabeu

Celler Gramona (DO Penedès)

 

SO Xarel.lo 2019

Xarel.lo

Celler Castellroig (DO Penedès)

 

Garnatxa Blanca 2018

Garnatxa Blanca

Celler Herència Altés (DO Terra Alta

Related Posts

Leave a comment