Scroll Top

Tastaemocions a la Fira de la Galeta de Camprodón

Fira_Galeta_2019

Per segon any consecutiu Tastaemocions hem estat triats per l’organització de la Fira de la Galeta de Camprodon per conduir un tast força singular com és el de tastar galetes artesanes i maridar-les amb vins dolços.

En aquesta ocasió les galetes eren especialitats del fabricant local Galetes Birba i vins dolços del Celler Cooperatiu de Garriguella (DO Empordà), que disposa d’una botiga pròpia a Camprodon.

Els participants dels tastos s’ho van passar d’allò més bé descobrint tot un seguit d’aromes i sabors de les galetes que no sospitaven en absolut que existien, i que gràcies als nostres jocs organolèptics van poder constatar. Els vins dolços del Celler Cooperatiu de Garriguella van acompanyar de manera excel·lent les galetes triades.

Related Posts

Leave a comment