Scroll Top

Tast de pernils de gla 100% raça ibèrica per la Rosa i els seus amics

RosaVerdaguer

A la Rosa li van regalar fa uns mesos un dels nostres tastos de formatges artesans catalans maridat amb vins i va quedar encantada. Li va agradar tan, que va decidir repetir l’experiència amb els seus amics, però aquesta vegada amb pernils de gla 100% raça ibèrica maridats amb vins.

Van tenir el plaer de tastar els pernils de gla 100% raça ibèrica més famosos i reconeguts de les quatres DOP espanyoles: el Joselito Gran Reserva de Guijuelo (Salamanca), el Maldonado de la DOP Dehesa de Extremadura, el 5J de la DOP Jamón de Huelva i el COVAP de la DOP Valle de los Pedroches (Córdoba).

Els pernils els vàrem acompanyar de canyes de Pan Feo de la Panaderia Jesús de Pozo Cañada (Albacete). Són uns “picos” de pa elaborats artesanalment, a mà, un per un.

Un cava, l’Agustí Torelló Mata Brut Gran Reserva, un champagne, el Charles de Courance Brut, una mançanilla de Sánlucar, Rey Fernando de Castilla i un vi negre, el Protos Reserva 2009 van ser els vins i escumosos triats per acompanyar els pernils.

Related Posts

Leave a comment