Scroll Top

Taller de tast de formatges i caves per la xarxa comercial de González Byass

Vilarnau_Sitges_16012020

El grup González Byass, propietari de les caves Vilarnau, va organitzar una formació sobre el cava per la seva xarxa comercial d’arreu d’Espanya i van convidar a Tastaemocions a participar-hi impartint una sessió sobre maridatge de formatges i cava.

Els assistents a aquesta formació van poder experimentar com els diferents tipus de formatges van alterant les característiques organolèptiques dels caves i a partir d’aquest efecte com triar el millor cava per cada tipus de formatges.

El taller va finalitzar amb un maridatge entre salmó fumat i cava rosat. En aquesta ocasió van poder apreciar la perfecte harmonia entre un salmó noruec i el cava Vilarnau Brut Reserva Rosé Delicat Eco.

Related Posts

Leave a comment