Scroll Top

Tastaemocions al Vivid 2016: tast de formatges i vins al celler Arché-Pagès

f1.jpg
El Vivid és el primer festival del vi de l’Alt Empordà i Baix Empordà promogut pel Club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb què es vol donar a conèixer el món i el producte del vi mentre es practica enoturisme a la destinació.
 
El festival del vi, Vívid, és una iniciativa de dinamització i promoció del territori fora de temporada alta turística –al mes d’abril- amb què, d’una part, es vol donar a conèixer el món de la viticultura empordanesa als habitants i visitants a través d’experiències enoturístiques memorables en un entorn únic, la Costa Brava, i, d’altra part, portar a terme una acció més que computi en el procés d’obtenció de la certificació «ruta del vi» que atorga ACEVIN (l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi amb el suport de la Secretaria General de Turisme de l’Estat).
 
Aquest any Tastaemocions ha pogut participar al Vivid de la ma del celler Arché-Pagès de Capmany. El dia 17 d’abril vàrem fer un tast de formatges artesans de Catalunya harmonitzat amb els vins del celler Arché-Pagès.
 

 

En la magnífica sala de tast del celler, amb les seves impressionants vistes de la Serra de l’Albera, els assistents van poder viure un festival de formatges i vins conduit per Ramon Roset de Tastaemocions i Bonfill Arché del celler Arché-Pagès, ple de sorpreses, entre elles alguns vins inèdits.

Related Posts

Leave a comment