Scroll Top

Tast de pernils de gla 100% raça ibèrica per l’Assumpta, una apassionada del pernil

TastaemocionsMarti

Els fills i nebots de l’Assumpta, una senyora apassionada del pernil i una gran coneixedora del mateix, van pensar que el nostre tast de pernils de gla 100% raça ibèrica seria un excel.lent regal per ella. Per nosaltres tot un repte. L’Assumpta coneix bé el món del pernil, n’ha menjat de totes les denominacions i té un criteri clar del que li agrada i el que no.

Va gaudir de valent amb el nostre tast i s’ho va passar molt bé combinant els diferentes pernils del tast (Joselito, Maldonadao, 5J i Encinares del Sur) amb les propostes de maridatge que li vàrem fer: cava Guliera Xarel.la Vermella 2014, champagne Lanson Brut Black Label,  Muga Crianza i Lustau Manzanilla Papirusa.

Related Posts

Leave a comment