Scroll Top

Tastaemocions amb els avis de Pineda de Mar

PinedaAvis

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, l’Ajuntament de Pineda de Mar va voler organitzar una activitat diferent pels avis del poble. Als tècnics de l’Ajuntament els va semblar que un tast de formatges artesans maridat amb vins podria ser una bona experiència per ells. Van confiar en nosaltres per organitzar-la i no és gens exagerat dir, després de veure com va anar el tast, que els avis que hi van participar van viure una experiència que els va fer molt feliços. Disciplinats en els jocs organolèptics i entremaliats quan podien, ens van fer passar una tarda memorable a tots plegats. Per un dia es van oblidar de les seves rutines, dels seus mals, de les seves medicacions, de les seves penes i es van entregar en cos i ànima a passar-s’ho bé.

Related Posts

Leave a comment