Scroll Top

Tastaemocions a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu

SantErmengolok

Un any més, Ramon Roset de Tastaemocions va participar en diversos actes de la Fira de Sant Ermengol que es celebra cada tercer cap de setmana d’octubre a la Seu d’Urgell. Un dels actes centrals d’aquest esdeveniment és la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que aquest 2021 va celebrar la seva 27ena. edició.

Després de participar com a membre del Jurat del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu, que aquest any es va haver de celebrar a porta tancada a causa de la pandèmia, Ramon Roset va dirigir els tastos dels formatges guanyadors de les categories de llet de vaca i ovella i el super tast de formatges guanyadors de la medalla d’or en cadascuna de les categories en que es divideix el concurs.

Related Posts

Leave a comment