Scroll Top

Ramon Roset condueix el tast de la “Nit dels Sumolls” del Microvi 2021

6_Tastaemocions_Sumolls2 copia

El Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, és un conjunt d’activitats que constitueixen una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya. Les activitats de l’edició del 2021 es van celebrar del 28 de maig al 26 de juny en diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès. 7 actes que van comptar amb totes les garanties sanitàries i adaptades a la realitat de cada moment.

El tret de sortida el va marcar La Nit dels Sumolls, celebrada el 28 de maig al Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs convertit en un escenari mil·lenari on es va realitzar un tast comentat en format clàssic (amb taules i cadires) conduit pel sommelier Ramon Roset. Les entrades pel tast es van exhaurir en poques hores.

En aquesta ocasió es van poder tastar  6 vins monovarietals de sumoll dels cellers Can Ràfols dels Caus, Mas Candi, Esteve i Gibert Viticultors, Mas Comtal i el Jardí dels Sentits.

 

Related Posts

Leave a comment