Scroll Top

Tast de formatges i vins catalans pels clients del Banco Mediolanum

mediolanum 1

Els Family Banker® del Banco Mediolanum són uns assessor personals que estan al servei dels seus clients assignats per tal dona un servei 100% personalitzat, còmode i segur. Dins de la dinàmica habitual de prestació dels serveis, els Family Banker® reuneixen els seus clients per donar-los informacions d’interès. En una d’aquestes reunions, aquests agents bancaris van voler acabar-la oferint als seus clients una activitat d’oci, concretament un tast-maridatge guiat de vins i formatges. Donat que un d’aquests agent havia tingut l’ocasió de participar en un tast dels que ofereix Tastatemocions, van decidir confiar-nos a nosaltres el tast amb els seus clients.

Així en finalitzar la reunió dels agents amb els seus clients, a la seu central del Banco Mediolanum a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, vàrem oferir als assistents una de les nostres experiències sensorials tot tastant formatges artesans i vins catalans. Els clients del Banco Mediolanum van sortir del tast encantats amb les sensacions viscudes. I vist el resultat, els agents ja ens van demanar nous tastos per les properes setmanes.

Related Posts

Leave a comment