Scroll Top

TAST DE FORMATGES AL TASTAFRUIT 2017 DE LA TORRE DE L’ESPANYOL

IMG_1030

El dia 17 de juny vam tenir el goig de ser convidats a participar en les activitats del Tastafruit 2017, la festa de la fruita i mostra de cervesa artesana de les terres de l’Ebre, que es celebra a la població de la Torre de l’Espanyol.

La nostra activitat va consistir en guiar un tast de formatges artesans elaborats per la formatgeria local Serra del Tormo maridats amb cerveses artesanes. Els formatges que elabora en Julio Manero a la seva formatgeria Serra del Tormo amb llet crua d’ovella del seu propi ramat són dels més reconeguts de casa nostra.

Vàrem tastar els tres formatges més emblemàtics del Julio, el semi curat d’ovella, el madurat d’ovella i la seva recent creació, la pasta tova d’ovella, l’extraordinari formatge que va guanyar la medalla d’or en la seva categoria en la darrera edició del Lactium de Vic.

Els formatges van ser acompanyats de les cerveses artesanes elaborades per Mas Malta Cervesera de Santa Perpetua de la Mogoda. Es van tastar cerveses tan singulars com la EdbEER Maracuya’s Edition, una cervesa afruitada amb aromes de maracuià de final àcid i molt refrescant o la A.W.A. (American Wheat Ale), una cervesa de blat elaborada amb coriandre i pell de taronja. Fresca i d’aromes cítriques.

Related Posts

Leave a comment