Scroll Top

TASTAEMOCIONS, UN ANY MÉS, FORMANT ALS FUTURS SOMMELIERS DE LA URV

IMG_0815

Un curs acadèmic més, la Universitat Rovira i Virgili (URV) ens ha fet confiança per tal de que en Ramon Roset imparteixi els mòduls de formatges, pernils, foies i caviar dins de la titulació de Sommelier Professional que ofereix aquesta universitat.

Els alumnes de primer any, que en aquesta ocasió van estrenar ubicació i la docència es va traslladar de la facultat d’enologia del campus de Tarragona fins a la flamant Wine Business School de Vilafranca del Penedès, van poder gaudir de dues sessions de formació sobre l’elaboració, l’anàlisi sensorial, el servei, el maridatge i la geografia dels formatges.

En la primera sessió varen tastar una selecció dels millors formatges artesans que s’elaboren a Catalunya i en la segona sessió, la tria va ser dels millors i més emblemàtics formatges del món, tots ells maridats amb els vins que millor els acompanyen.

Related Posts

Leave a comment