Scroll Top

“MARIDATGES EXTRAORDINARIS” AL CELLER DEL NOU PRIORAT DE BARCELONA

CNP1

El mes de juny de 2016 Lourdes Reig i Josep Maria Sumalla es van convertir en els propietaris del Celler del Nou Priorat, una taverna amb encant del barri de Sants que es va inaugurar per primera vegada el 1923. Aquesta parella han redefinit la oferta enogastronòmica del local sota el concepte “menjar i beure per canviar el món”.

Els bons amics del Celler, es van adreçar a nosaltres per proposar-nos fer una activitat conjunta, que sota el títol “Maridatges Extraordinaris”, proposés un joc sensorial als participants a través del tast d’escumosos singulars catalans i una tria de formatges artesans catalans dels que tenen a la carta.

Joiosos de rebre aquesta proposta de seguida vàrem posar fil a l’agulla per crear aquests tastets. D’una banda vàrem escollir tres escumosos molt singulars i que ens agraden molt. El cava Vendrell Olivella Natural, elaborat pel mètode tradicional però sense sulfits afegits. L’escumós ancestral Tinc Set, elaborat pel celler Mas Candí amb macabeu i xarel·lo seguint el mètode ancestral i el Clos Lentiscus Sumoll Reserva Familiar Blanc de Noirs, un escumós de sumoll on tots els llevats que intervenen en les dues fermentacions són autòctons. Van acompanyar aquestes meravelloses bombolles, El Put, el formatge elaborat amb llet crua de vaca, pasta tova i pell florida que elabora la formatgeria Le Bolut, el Miner d’Espinelves, un formatge elaborat amb llet crua de cabra i que madura a l’interior d’una antiga mina sota dels boscos d’Espinelves i el Tou Madurat amb Fongs de Casa Mateu, elaborat amb llet crua d’ovella, pasta tova i pell florida, una de les joies formatgeres de casa nostra.

Molt bona vetllada amb un grup molt implicat i un ambient magnífic!

Related Posts

Leave a comment