Scroll Top

Tastaemocions participa a la mostra Qualla Barcelona

8_QuallaBCN

Els dies 5 i 6 de març es va celebrar a l’Estació del Nord de Barcelona la segona edició del saló Qualla Barcelona, la mostra del formatge artesà català. QuallaBarcelona és una mostra amb funcionament de venda directa, degustació i promoció de formatges artesans catalans a càrrec dels mateixos elaboradors i productors. Es tracta d’unes jornades on el formatge artesà català n’esdevé el protagonista.

Dins del programa d’activitats que es van dur a terme en aquest saló, Ramon Roset de Tastaemocions hi va participar conduint dos tastos guiats de formatges artesans maridats amb vins de la DO Penedès. El primer tast es va fer el dissabte dia 5 a les 11:00 del matí i el segon es va fer el diumenge dia 6, també a les 11 del matí.

A banda de conduir aquests dos tastos, en Ramon Roset també va participar en dues taules rodones, la primera titulada “Formatge i cuina”, acompanyat de Josep Sucarrats i Carme Ruscalleda i la segona titulada “Els 2 grans llibres de formatges catalans amb Ramon Roset i Toni Chueca.”

Related Posts

Leave a comment