Scroll Top

Roig Robí

Aquest restaurant és un dels clàssics de Barcelona, sobretot a l’estiu quan es pot gaudir de la terrassa-jardí. La qualitat de la matèria primera, les coccions sempre al punt i un servei acurat fan que sigui un valor segur a l’hora d’escollir un restaurant per gaudir d’un bon àpat.

Els seus plats per picar, són una magnífica opció per començar… el pernil ibèric de gla acompanyat per la coca torrada amb tomàquet, els filets d’anxova i ja que estem en plena temporada de bolets, els ceps saltats amb all i julivert.

Com a plat principal si escollim carns, la vedella és de la DO Pirineus, el xai del Valle de Esgueva o el garrí ibèric de Huelva, els peixos acabats de portar de la llotja…

La carta de postres recull postres clàssics com els bunyols de crema i la crema catalana o originals creacions com l’estofat de pinya amb gelat de coco o la crema de iogurt amb gelat de mandarina.

La carta de vins no és massa llarga i els preus són força elevats, tot i que hi són representades la majoria de les denominacions d’origen així com vins foranis. Potser és el punt més dèbil d’aquest magnífic restaurant.

Qualificació: 4/5

Roig Robí
Sèneca, 20
08006 – Barcelona
Tel.: 93 218 92 22

Related Posts

Leave a comment