Scroll Top

Au port de la lune

Al bell mig del Raval, tocant al mercat de la Boqueria es troba aquest bistrot que sense cap mena de dubte ens trasllada a la més pura tradició francesa.
No és un establiment com qualsevol altre, obre els migdies i només tres nits a la setmana (dimecres, divendres i dissabte), no té una carta extensa però no hi manca cap de les especialitats franceses típiques dels bistrot. Ah! no tenen ni tindran ketchup, ni coca-cola… com indiquen unes pissarres que hi ha al local.
Al migdia, de primer, solen preparar amanides i, de segon, plats típics, quasi sempre de carn, destacant la babette à la chalote (carn de bou amb escalonia). A l’hora de sopar trobem degustacions que poden ser menús tancats o al gust del comensal. Jo, en el sopar, vaig triar per començar unes ostres de Marennes amb una copa de champagne, de segon una casoulet de Castelnaudary, vaig seguir amb una taula de deliciosos formatges afinats, tot regat amb el vi de la casa, un vi del Llanguedoc-Rosselló que armonitza perfectament amb els plats i recomanat per en Guy Monrepos, el propietari i l’ànima d’aquest restaurant. Per finalitzar vam degustar les postres casolanes d’en Julien, un cake acompanyat d’una bola de gelat de vainilla feta a casa. Els meus companys de taula van degustar altres plats del menu com el foie mi-cuit, el confit d’ànec, el petit salé aux lentilles o les lentilles au saucisson, tots ells elaborats perfectament.
En resum, un lloc molt recomanable i imprescindible pels amant de la cuisine de bistrot francesa. El preu final, amb els cafès i els licors va sortir per 50 euros per persona.
Qualificació: 4/5
Au port de la lune
Plaça de Sant Galdric, 1
08001 – Barcelona
Tel.: 93 270 38 19

Related Posts

Leave a comment