Scroll Top

Restaurant Tickets

29-03-2016 / Bloc personal de Ramon Roset
tickets_1
Des de la seva inauguració a principis del 2011 s’han escrit infinitat d’articles, cròniques i crítiques
sobre el Tickets. Tots els periodistes i publicacions gastronòmiques, crítics, bloggers,.. hi han dit la seva. Per tan qualsevol cosa que esmenti sobre la gestació, filosofia i historia del Tickets seria una repetició.
 

Com ja he confessat moltes vegades jo sóc un amant de la cuina anomenada “tecnoemocional” i un nostàlgic del Bulli, per tan, sempre que tinc l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta mena de cuina intento no desaprofitar-ho. Coneixedors d’aquest fet, la meva família, germanes, cunyats i nebots, em van regalar pel meu 50è aniversari un àpat al Tickets.

 
Així un dissabte al vespre, en horari europeu, vaig poder gaudir d’un menú degustació que com diu la pròpia pàgina web del Tickets, va ser una experiència amb els 5 sentits que va fer
d’aquell moment un record inoblidable.
 
Amb un servei impecable, tan per la seva eficiència com per la seva amabilitat, i amb un ritme molt ben estudiatem van anar servint les vint elaboracions del menú. Vaig acabar el delició àpat amb un dels cocktails memorables que es servien al 41º la seva versió del Pink Flamingo.
 

Gran experiència gastronòmica!!!

 

Qualificació: 5/5

Tickets, la vida tapa

Avinguda Paral·lel, 164
08015 – Barcelona
Reserves a la seva pàgina web: http://www.ticketsbar.es/ca

Related Posts

Leave a comment