Scroll Top

Restaurant Racó d’en Cesc

20-04-2009 / Bloc personal de Ramon Roset

El Racó d’en Cesc és un d’aquells restaurants clàssics de Barcelona que cal tenir sempre en ment per tornar-hi. Sempre en surts content. El menjar és excel·lent, el servei impecable i el preu, tot i ser una mica elevat, és coherent per la qualitat tan de producte com de servei que es pot gaudir.

Pels que a part de la bona cuina donem importància al vi, no només a la quantitat i a la qualitat de les referències que hi ha a la carta, sinó al servei i sobretot a la recomanació, en aquest restaurant sempre fem festa major. Primer va ser el César Cánovas, fill de l’amo i sumiller de renom, ara és l’Arnau Marco el que pilota l’espectacular tractament que en aquest restaurant donen al vi.

Aquest restaurant està configurat per tot un reguitzell de petites sales on hi ha disposades les taules, tot i tenir una bona capacitat de comensals, la intimitat està garantida.

És un restaurant de cuina de mercat d’arrels tradicionals però amb llicències avantguardistes. Les presentacions són acurades, d’acord amb les darreres tendències però els plats sempre tenen una base de producte sòlida.

L’espectacle arriba quan el sumiller et recomana o et fa l’explicació dels vins triats. Una barreja de saber i bon humor que s’encomana a la resta de personal de la sala.

També cal destacar la selecció de la taula formatges que tenen, aspecte que sovint descuiden molts restaurants.

Una excel·lent opció que ofereixen en aquest restaurant és el menú degustació maridat amb vins. Cada plat del menú és acompanyat pel un vi que hi marida perfectament i el que és millor, per les explicacions de perquè és aquest vi i no un altra el triat.

Sense cap mena de dubte un dels meus restaurants preferits.

Qualificació: 5/5
El Racó d’en Cesc
Diputació, 201
08011 – Barcelona
Tel.: 93 453 23 52

Related Posts

Leave a comment