Scroll Top

Restaurant Dos Palillos

01-03-2016 / Bloc personal de Ramon Roset
dos palillos

El Dos Palillos és un restaurant de cuina asiàtica obert l’any 2008, ubicat dins de l’hotel Casa Camper al barri del Raval de Barcelona. El projecte es configura des del restaurant Bulli fruit de la inquietud d’un dels seus caps de cuina de l’època, l’Albert Raurich.

L’ombra del Bulli és molt present en la proposta gastronòmica d’aquest restaurant, de fet a la portada de la seva pàgina web hi podem trobar la següent declaració d’intencions:
“ la vida en el Bulli  moldeó nuestra manera de pensar, entender y hacer  pasión por la cocina y máximo respeto por la materia prima.  El concepto de la tapa como manera de entender la gastronomía, la sencillez, dentro de la complejidad, reflejo de nuestra cocina. La cocina asiática, nuestro reto; estudio y trabajo, el camino. Barcelona nuestra ciudad. Tú, nuestro objetivo.”
El restaurant està composat per tres espais, a l’entrada ens trobem amb el que anomenen Bar del Raval del Dos Palillos, i que és una barra lineal alta on només es pot menjar a la carta, el restaurant pròpiament dit format per una barra en forma d’U que envolta la cuina, que és oberta, i servida pels mateixos cuiners. El tercer espai el conforma una terrassa a l’aire lliure.
 
L’oferta gastronòmica està composada per una extensa carta de tapes i per dos menús degustació, el menú Dos Palillos composat per 17 tapes i el menú Festival Dos Palillos composat per 20 tapes.
 
Les tapes que composen la carta i els menús són un viatge per la diversitat de colors, aromes i sabors de la cuina asiàtica, des de la frescor i simplicitat dels sashimis fins a les tapes més elaborades, sempre amb un gran protagonisme del producte i un respecte pels sabors autèntics de la cuina asiàtica.
 
Restaurant imprescindible. 
 
 
Moixama de salmó
 
Sake
 
Moll de l’os amb 
cinc espècies xines
 
Nenúfars de crosta de pernil
 
Peixets atrapats a la xarxa
 
Amanida d’alga Codium
 
Hojitashi d’espardenya
 
Naresushi de llobarro
 
Verat macerat amb alga Kombu
 
Sashimi de ventresca de tonyina amb mentaiko
 
Sushi de garota
 
Yuba-mochi de soja
 
Soja en tres colors
 
Gambes crues-calentes 
amb oli de té negre
 
Noumifu de cervellets de xai
 
Siumai de cranc reial
 
Xiao long bao
 
Japo burger
 
Tataki de bou
 
Kakigori de pell de yuzu
 
Coco a l’estil Thai
 
Crosta de porc ibèric caramel·litzada i espècies amb gelat de gingebre
 
Pastís de Mochi
 
Champagne 
Pierre Gimonnet et fils
Brut Blanc de Blancs
Cuvée Cuis 1er. Cru

Related Posts

Leave a comment