Scroll Top

Restaurant Cal Xim

27-11-2008 / Bloc personal de Ramon Roset
cal xim 2
Ressenya del 27/11/2008

 

Vaig saber d’aquest restaurant quan va guanyar la primera edició del Cartaví, el concurs de cartes de vins de restaurants, l’any 2007. Des d’aleshores havia tingut curiositat per anar-hi però no havia trobat el moment. Finalment aquest mes de novembre es va presentar l’oportunitat.

 

Cal Xim és un restaurant basat en el producte de qualitat, tal i com ells mateixos es defineixen al seu lloc web: “Producte natural i de qualitat, majoritàriament de la zona, servit amb carinyo i en un ambient familiar”.

 

Situat al bell mig de Sant Pau d’Ordal, a la plaça Subirats té un accés còmode doncs es pot aparcar sense problemes. En entrar al restaurant, el caliu i l’olor de la brasa ens embolcalla completament. El local està perfectament acondicionat destacant que tota la cristalleria és Riedel.

 

Les carxofes, menja obligada en aquest establiment, són delicioses. Les carns a la brasa (vedella, xai, conill, butifarres, etc.) magnífiques, els acompanyaments ja siguin el bolets en temporada, o les mongetes o els cigrons fantàstics.
La carta de vins… una maravella.El compte és potser una mica elevat… però, ja se sap, no es pot tenir tot!

 

Qualificació: 3/5

 

Cal Xim

 

Plaça Subirats, 5
08739 – Sant Pau d’Ordal
Tel.: 93 899 30 92

Related Posts

Leave a comment