Scroll Top

El Camarote de Tomás

El Camarote de Tomás és un d’aquells restaurants que enamora. Situat al carrer Lleida, al davant de la Fira de Barcelona i quasi tocant al prestigiat Rias de Galícia, és punt de trobada habitual dels que cerquem la millor qualitat al seu preu just. El preu no té res a veure amb el seu il.lustre veí, però la qualitat no té res a envejar.

No és gens convencional, és petit, no té carta ni tampoc carta de vins. Només entrar ja es respiren bones vibracions, sobretot per l’amabilitat en què rep als seus clients el propietari. A l’esquerra una barra atapeïda de peixos i mariscs, tan frescos que els veus cuejar, i presidida per un pernil que sempre està al punt. Només cal seure i deixar-se portar per les suggerencies d’en Tomás.

Un bon plat de pernil amb pa amb tomàquet potser l’inici de la desfilada de mariscs que van variant en funció de com està el mercat, però són memorables les cloïsses, les navalles o les tallarines. A continuació potser el torn de la gamba vermella mediterrània, sempre al punt de cocció i/o dels escamarlans. Si encara no en tenim prou, ens pot estar esperant un bon rap, o un turbot, o un llobarro, o una orada….. per finalitzar els postres casolans que fa la Montse.

Tot i no tenir carta de vins, té tota l’oferta a la vista, amb un assortit petit però perfectament harmonitzat per les menges que ens pot oferir aquest restaurant.

El preu és més que correcte per la qualitat del producte i el servei que rebem en aquest petit temple gastronòmic de Barcelona. Us diré un secret: forma part de la meva guia secreta de Barcelona!!!

Qualificació: 5/5

El Camarote de Tomás
Lleida, 3
08004 – Barcelona
Tel.: 93 426 67 36

Related Posts

Leave a comment