Scroll Top

14a Fira de Formatges Artesans dels Pirineus

En el marc d’una de les fires més antigues de Catalunya, la Fira de Sant Ermengol, la Seu d’Urgell acollirà un any més la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus, esdeveniment que s’ha convertit en punt de trobada de referència pels productors de formatge artesà i els apassionats del formatge d’alta qualitat.
En aquesta nova edició, els visitants podran escollir , degustar i comprar entre els formatges dels elaboradors dels Pirineus catalans, basc (DOP Queso Idiazábal) i navarrès (DO Roncal), francès i aragonès. A tot això caldrà sumar-hi la presència del Formatge Convidat, com sempre provinent d’una zona de muntanya que no sigui pirineus
Destaca la gran qualitat i tipus dels formatges presents a la fira, la majoria elaborats amb llet crua, sobresortint d’entre tots ells els formatges elaborats amb llet d’ovella, que ocupen més d’un 50% de l’espai expositiu de la fira.
L’accés dels visitants al recinte de la Fira de Formatges i l’assistència a les activitats organitzades a l’entorn al formatge és gratuït. Els visitants podran comprar tiquets de degustació per poder tastar els formatges presents a la fira servits pels propis formatgers. El servei d’aquestes degustacions es complementarà amb la presència dels vins de la bodega patrocinadora.

Related Posts

Leave a comment