Scroll Top

CAVATAST 2008

Els propers dies 3, 4 i 5 d’octubre tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia, el CAVATAST.
Aquest esdeveniment és la mostra de caves més important que es celebra actualment. En aquesta mostra els principals cellers elaboradors de cava ofereixen un tast dels seus productes. La dinàmica de la mostra consisteix en adquirir un ticket que dona dreta a una copa de vidre gravada i a tres degustacions per 4,5 euros.
A l’edició d’enguany hi seràn presents 35 cellers elaboradors. En l’edició del 2007 va tenir 30.000 visitants i es van servir 70.000 degustacions de cava.
Jo assisteixo a aquesta mostra desde la seva primera edició, l’any 1997 i us puc dir que és una festa excepcional. És un autèntic goig poder degustar els caves dels diferents elaboradors tot compartint amb ells les sensacions del tast i les característiques de l’elaboració. Tanmateix és una magnifica ocasió per poder aprendre més sobre el cava, la seva elaboració i la seva degustació.
A més de la degustació de caves, també es poden fer tastets gastronòmics que ofereixen els diferents restaurants de Sant Sadurní d’Anoia així com tastets de xarcuteria i formatges i també de xocolates i bomboneria.
Val la pena anar-hi amb prou temps per poder assaborir tots els plaers que podem trobar en aquesta mostra.
Si esteu interessats en el Cavatast i en voleu saber més coses podeu consultar la web oficial de la mostra: http://www.cavatast.cat

Related Posts

Leave a comment