Scroll Top

CAVA DURAN ROSÉ GRAN RESERVA 2007

Si un cava transmet sensació de glamour, aquest és sense cap mena de dubte el Duran Rosé Gran Reserva. La seva cuidada imatge, juntament amb el seu cupatge a base de trepat i pinot noir, una criança de més de 30 mesos i una mimada elaboració configuren una exquisida combinació.

Amb motiu del quart aniversari del celler Duran Gran Reserva, han tret un estoig de luxe on el Duran Rosé Gran Reserva 2007 va acompanyat del Duran 5V Gran Reserva 2007. Aquest estoig l’han batejat com el Duran Binomy. Per celebrar aquest aniversari també han decidit cedir part dels beneficis del Duran Binomy a la lluita contra el càncer infantil.

Estoig Duran Binomy

El Duran Rosé Gran Reserva destilla elegància des del primer moment en que obres l’ampolla i el serveixes. Una desfilada de tons rosats envaeix tota la copa, per deixar pas finalment a un cava d’intens color vermell amb un rosari de fines bombolles que, lentament, van finalitzant la seva dansa en una elegant corona.

De la copa van brullant tot un reguitzell de notes florals, destacant les roses, acompanyades d’aromes fruites vermelles madures que li donen frescor, sobre un fons de brioxeria i records làctics que li confereixen complexitat i elegància.

Només acaronar la llengua, un carbònic perfectament integrat deixa un tacte cremós i se li percep una acidesa que el fa fresc i molt llaminer. Té un pas de boca elegant, amb una estructura i equilibri que el fan ampli. Festival de fruita vermella acompanyada d’un punt de salinitat. Final llarg amb un més que agradable toc d’amargor que ens convida a repetir.

El Duran Rosé Gran Reserva 2007 és un gran cava, per gaudir-lo amb tranquillitat, i que de ben segur posarà una nota de glamour en les nostres celebracions.

Fitxa tècnica

Duran Rosé Gran Reserva 2007

  • Trepat i Pinot Noir
  • Més de 30 mesos de criança
  • 11,5º vol.
  • Cellers Duran (Castellví de Rosanes)
  • D.O. Cava

Related Posts

Leave a comment