
possible.

de xarel·lo, un 5% de parellada i un 5% de garnatxa blanca. 14,8% vol. Seguim amb el Carriel dels Vilars Brut Nature 2011 i acabem els “xampanys” amb el Carriel dels Vilars Escumós Rosat 2007, elaborat amb un 30% de macabeu, un 30% de garnatxa negre, un 15% de xarel·lo, un 10% de garnatxa blanca i un 5% de parellada. 14,7% vol.
Molt interessant l'article, Ramon !
Tot un debat aquest el dels vins naturals. No acabo de tenir clar que l'home no hagi d'intervenir en l'elaboració. No és precisament aquest – també- un dels trets culturals del vi ?
Gràcies Dani! Efectivament és un debat interessant! Jo no sóc fan dels vins naturals només pel fet de ser naturals. En aquest cas em va seduir tot el projecte en conjunt i sobretot gaudeixo de la complexitat aromàtica d'aquests vins. Donen molt de joc!
Fins aviat
Hola Ramon!
Quina casualitat que parlis dels vins de Carriel dels Vilars. Per la meva feina, impressor, li vaig imprimir unes etiquetes a un altre productor de vins naturals que es diuen Can Torres. Aquests eren presents a la Fira que es va celebrar al Passeig Lluís Companys de Barcelona; els vaig poder saludar i vaig veure que tenien unes ampolles de "xampanys" que dius tu i em va dir la Claudia de can Torres, que eren d'un veí que feia vins i espumosos. Em cridà l'atenció l'escumós rosat 2007, sobretot per les varietats que porta i com que anàvem en tren vam agafar una ampolla del vi IDÓ, un vi de garnatxa negre de Can Torres i l'esmentat escumós rosat. Llegint el teu comentari no trigaré gaire més en obrir-la.
Ens apuntem el restaurant Ca la Manela. Ja tens raó quan dius que els francesos coneixen bé els nostres racons.
Salut!
Hola Jaume!
Doncs si que és una casualitat perquè és força difícil trobar els vins de Carriel dels Vilars fora del propi celler.
Veuràs que és un escumós diferent. No és senzill. Ideal a 7-8 graus. Quan l'obris, dóna-li temps, que es pugui expressar. Espero que us agradi. Ja m'explicaràs.
I si tens ocasió d'anar a Ca la Manela de ben segur que gaudireu!
Fins aviat.