Scroll Top

TASTAEMOCIONS AL MERCAT DE MERCATS

IMG_3507a
Tastaemocions ha participat en l’edició d’enguany de la fira Mercat de Mercats que es va celebrar del 21 al 23 d’octubre a la Plaça de la Catedral de Barcelona y organitzada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.
 
Aquesta fira pretén acostar els mercats barcelonins al gran públic i per això traslladen part de les seves parades des dels mercats fins a la Plaça de la Catedral. També en són protagonistes els productes catalans (vins, caves, carns, peix, marisc, embotits, formatges, pa, rebosteria, etc.). A la fira no hi manquen les degustacions de plats i tapes cuinats pels millors xef i compta amb una Aula de Tast i una Aula de Cuina, entre d’altres activitats.
 
 
El dissabte 22 i dins de la programació de l’Aula de Tast, Ramon Roset va tenir el goig de poder dirigit un tast de caves i xocolates organitzada per l’Institut del Cava i la Confraria del Cava amb la col·laboració de Xocolates Jolonch.
 
L’Aula de Tast es va emplenar de gom a gom per gaudir de cinc caves que cadascun d’ell es va harmonitzar amb una especialitat de xocolates Jolonch.
 
  • Giró Ribot Brut Rosat AB Origines / Xocolata Jolonch Blanca
  • Juvé Camps Essential Xarel·lo Brut Reserva 2013 / Xocolata Jolonch Praliné Caramel·litzat Avellana
  • Montesquius Naturelovers Brut Nature Reserva 2014 / Xocolata Jolonch Extrafi “Bitter” A La Taronja
  • Torelló Brut Nature Gran Reserva 2010 / Xocolata Jolonch “Bitter” amb gerds
  • Mascaró Ambrosia Semi Sec / Xocolata Jolonch Extrafi 90% Cacau

Related Posts

Leave a comment