Scroll Top

Pedralets 2005

El Pedralets 2005 és un dels vins amb millor relació qualitat/preu del Priorat. Trenca totalment el mite de que al Priorat no hi poden haver vins de qualitat a preu raonable.
Com diuen els seus elaboradors, el Pedralets és un vi que pretén representar les essències del cor del Priorat a Gratallops, i crec que ho aconseguit plenament. El celler Masdeu i Campos, creat l’any 1999, és un exemple d’honestedat i de passió a la seva feina i pel Priorat..
Elaborat amb les varietats clàssiques de la zona, la garnatxa i el samsó, tot i que hi ha una petita proporció de cabernet sauvignon. La producció està entre 4.000 i 5.000 botelles en funció de l’anyada.
A la vista, el Pedralets 2005, mostra un color cirera intens, de capa alta. Deixa un bon llagrimall a la copa.
En nas, destaquen els aromes a de fruita madura, sobretot fruita negre. Els aromes de la criança estan presents i perfectament integrats amb els aromes provinents de la fruita. Té tocs especiats i minerals.
A la boca és mostra carnós i càlid. La presencia de la fruita molt madura el fan saborós. Té els tanins de fusta molt marcats. És un vi, que tot i que es pot consumir avui, amb el pas del temps s’anirà arrodonint i arribarà a la seva plenitud.
Vi magnific, ideal per comprar-ne unes quantes ampolles, guardar-lo al celler de casa nostre i anar-ne obrint una ampolla cada cert temps per veure’n l’evolució.

(Nota de tast de Ramon Roset publicada a la revista Cupatges nº 36)

Fitxa tècnica
Pedralets 2005
  • 45% Garnatxa negre, 40% Samsó i 15% Cabernet Sauvignon
  • Producció entre 4.000 i 5.000 ampolles per anyada
  • 14,5% vol.
  • Celler Masdeu i Campos
  • D.O.Q. Priorat

Related Posts

Leave a comment