Scroll Top

Tastaemocions a la fira Pallars Terra de Corder de Tremp

PallarsTerraCorder

Amb la fira Pallars Terra de Corder, Tremp i la comarca del Pallars Jussà es volen posicionar com un territori autèntic, amb valors de sostenibilitat, excel·lència gastronòmica i de producció agroalimentària de qualitat. El programa d’activitats que complementa la fira vol fomentar l’interès per conèixer la cultura ramadera de l’oví, profundament lligada a l’orografia i el paisatge de la comarca així com als costums d’aquesta zona de Catalunya, i els productes que se’n deriven més enllà de la carn de corder.

A Tastaemocions vàrem tenir la sort de que ens confiessin la conducció de dos tastos de formatges artesans elaborats amb llet d’ovella i maridar-los amb vins i cerveses del Pallars.

Related Posts

Leave a comment