Scroll Top

Tast de foie gras i vins francesos a Arqueonet

arqueonet_foies

Dins del capítol dedicat a la Cuina Francesa i els seus Grans Personatges del cicle Cuinem [i mengem] la història que organitza Arqueonet, ens van encarregar que preparessim una sessió sobre  L’art del foie-gras i la seva harmonia amb el vi. No cal dir que va ser un tot un honor per nosaltres aquest encàrrec, sobretot a la vista de la talla i prestigi dels ponents que van impartir la resta de sessions.

En aquesta sessió es fa fer una master class sobre l’origen, la producció  i les diferents qualitats del foie gras, que va anar acompanyada d’un tast de diferents foie gras, tots ells procedents de la regió francesa de Les Landes. Cadascun dels foie gras tastats, un bloc d’ànec, un entier micuit d’ànec, un entier en conserva d’ànec i un entier micuit d’oca es van acompanyar d’un vi específic, entre ells vins de l’AOC Sauternes, AOC Cadillac i AOC Champagne.

Related Posts

Leave a comment