Scroll Top

Tast de formatges amb els vins guanyadors dels Premis Vinari a la Fira del Vi de Rubí

Fira del Vi de Rubí-Premis Vinari 2021

L’Ajuntament de Rubi organitza la Fira del Vi de Rubí, el primer esdeveniment col·lectiu on es poden tastar els vins guardonats als Premis Vinari. La proposta, que combina tastos, gastronomia i música en directe, s’ha convertit en una de les fires més emblemàtiques del calendari vitivinícola català.

El Tast Final on es decideixen els vins guanyadors de medalla als Premis Vinari es celebra a l’emblemàtic edifici del Celler Cooperatiu del Vi de Rubí, una de les anomenades catedrals del vi.

En aquesta vuitena edició de la Fira del Vi, vàrem tenir el goig de poder dirigir  un tast de formatges, cedits per la cadena de distribució Bonpreu-Esclat, maridats amb vins guardonats amb medalles als Premis Vinari, que es va celebrar a l’interior del Celler Cooperatiu de Rubí.

Related Posts

Leave a comment